Karin har grundkurs söndag den 1/5

Söndag den 1/5 kl. 10.00-13.00.

Pris 600 kronor/person inklusive material och fika.

Du kan maila din förfrågan eller anmälan direkt till Karin på karin.farina@hotmail.com.

För att säkra din plats på kursen efter att du har bokat vill Karin att du betalar in 100 kronor/person efter att du har fått bekräftelse från Karin. Det gör du lättast via swish 0733-280213 eller insättning på Nordea 30800061764. Summan kommer så klart att dras av från kursavgiften.

Karin håller sina kurser i egen verkstad i Hököpinge, ca 10 minuter utanför Vellinge.

Vi kommer självklart att fortsätta att ta hänsyn till rådande situation med Covid-19 genom att anpassa gruppernas storlek för att se till att det finns gott om utrymme och vi litar på att du som har bokat en plats stannar hemma vid symptom.

Välkommen!

(Observera att detta bara är en förmedlande tjänst mellan mitt företag Betong tar form och  Karins företag.)