Bilder från säsongens första kurser

Kurser våren 2021

Vi hoppas att vi snart kan börja planera för vårens kurser, men kommer hela tiden att rätta oss efter FHM:s rekommendationer för grupper.

Håll gärna utkik här på hemsidan eller på facebook. Vi kompletterar med ny information efterhand.

Bilder från sommarkurs

Bilder från en sommarkurs

Bilder från en kurs

Några bilder från en av Karins mysiga betongkurser. En varm torsdagkväll i juni njöt dessa trevliga tjejer av betong och fika.

Vårens första kurser

Vårens första kurser har kommit igång och i april hade vi tre sköna grupper som fick lära sig om betongnjutning.

Information om säsongens kurser

Det är en konstig tid vi har nu. Distansering och riktlinjer från FHM bör följas i alla lägen. På Betong tar form har vi därför gjort flera anpassningar för att vi trots allt ska kunna hålla kurser under våren.

Vi har minskat gruppantalet till 5 personer/grupp och vi är stora delar av kursen håller vi oss utomhus. På våra kurser har alla deltagare munskydd och vinylhandskar för att skydda mot betongdamm och stänk. Vi kommer under säsongens kurser att vara extra noggranna med att dessa rekommendationer följs för allas trygghet. 

Vi räknar med att alla tar ansvar för att hindra spridning av covid-19. Håll avstånd till andra både inomhus och utomhus, tvätta dina händer och stanna hemma om du känner dig sjuk.

Vi önskar alla en fin vår och välkomna till oss på Betong tar form.

/Cissi W och Karin

Planering av kurser för 2020

Nu är vi igång och planerar för vårens kurser och kommer inom kort att lägga ut datum här på hemsidan.

Även detta året kommer jag att fortsätta att förmedla kurser till Karin som under säsongen 2017 höll i kurser hos Betong tar form. Under 2018 och 2019 höll Karin i egna kurser i sin verkstad i Hököpinge (ca 10 minuter från Vellinge).

Det går bra att maila mig för koll om datum och upplägg eller direkt till Karin med förfrågningar för kurser, karin.farina@hotmail.com.

Om ni är en grupp som vill komma på eget datum så går det så klart att höra av er till oss så försöker vi hitta en kursdag som passar er!

Välkomna!

/Cissi W och Karin

Bilder från höstens kurser 2019

Inför planeringen av vårens kurser 2020 lägger vi här ut några bilder från två av höstens kurser då ett kompisgäng och en möhippa besökte verkstaden i Hököpinge.

Bilder från några av säsongens kurser!