Vårens första kurser

Vårens första kurser har kommit igång och i april hade vi tre sköna grupper som fick lära sig om betongnjutning.

Information om säsongens kurser

Det är en konstig tid vi har nu. Distansering och riktlinjer från FHM bör följas i alla lägen. På Betong tar form har vi därför gjort flera anpassningar för att vi trots allt ska kunna hålla kurser under våren.

Vi har minskat gruppantalet till 5 personer/grupp och vi är stora delar av kursen håller vi oss utomhus. På våra kurser har alla deltagare munskydd och vinylhandskar för att skydda mot betongdamm och stänk. Vi kommer under säsongens kurser att vara extra noggranna med att dessa rekommendationer följs för allas trygghet. 

Vi räknar med att alla tar ansvar för att hindra spridning av covid-19. Håll avstånd till andra både inomhus och utomhus, tvätta dina händer och stanna hemma om du känner dig sjuk.

Vi önskar alla en fin vår och välkomna till oss på Betong tar form.

/Cissi W och Karin

Planering av kurser för 2020

Nu är vi igång och planerar för vårens kurser och kommer inom kort att lägga ut datum här på hemsidan.

Även detta året kommer jag att fortsätta att förmedla kurser till Karin som under säsongen 2017 höll i kurser hos Betong tar form. Under 2018 och 2019 höll Karin i egna kurser i sin verkstad i Hököpinge (ca 10 minuter från Vellinge).

Det går bra att maila mig för koll om datum och upplägg eller direkt till Karin med förfrågningar för kurser, karin.farina@hotmail.com.

Om ni är en grupp som vill komma på eget datum så går det så klart att höra av er till oss så försöker vi hitta en kursdag som passar er!

Välkomna!

/Cissi W och Karin

Bilder från höstens kurser 2019

Inför planeringen av vårens kurser 2020 lägger vi här ut några bilder från två av höstens kurser då ett kompisgäng och en möhippa besökte verkstaden i Hököpinge.

Bilder från några av säsongens kurser!

Vårens kurser 2019

Jag kommer även detta året att fortsätta att förmedla kurser till Karin som under säsongen 2017 höll i kurser hos Betong tar form och under 2018 höll i egna kurser i sin verkstad i Hököpinge (ca 10 minuter från Vellinge).

De två första tillfällena (30/3 och 13/4) ligger redan ute här på vår kalender och vi kommer efterhand att lägga ut fler kurstillfällen.

Det går bra att maila mig gärna för koll om datum och upplägg eller direkt till Karin med förfrågningar för kurser, karin.farina@hotmail.com.

Om ni är en grupp som vill komma på eget datum så går det så klart att höra av er till oss så försöker vi hitta en kursdag som passar er!

Välkomna!

/Cissi W och Karin

 

Säsongens sista kurs 2018

Det börjar nu bli för kallt för våra betongkurser eftersom vi är beroende av att kunna vara utomhus vissa delar av kurserna och Karin har haft årets sista betongkurs i sin verkstad i Hököpinge.

Det är alltså dags för oss att tacka för en finfin och rolig säsong och samtidigt vill vi hälsa er välkomna tillbaka till nästa säsong. Vi förväntar oss att kunna meddela nya kursdatum i februari eller mars 2019.

Är du intresserad av en kurs är det bara att hålla koll här på hemsidan eller på Facebook, jag kommer att lägga ut datum för Karins kurser där det går bra att anmäla sig.

Om du redan nu vet att du vill komma på kurs eller om ni är ett gäng som vill komma så maila mig eller Karin (karin.farina@hotmail.com) så kan vi säkert hitta ett datum som passar er.

Vi önskar er en fin höst och en God Jul!

/Cissi W och Karin

     

Betong + Nylonstrumpor = Sant

För några veckor sedan hade Karin en kurs med betongnjutning i nylonstrumpa. Det var både roligt, kladdigt och uppskattat, så det blir nog fler sådana kurser nästa år.

   

Kurs hos Karin i Hököpinge

Igår hade Karin sin första kurs i verkstaden i Hököpinge. Ett glatt gäng som trotsade snövädret fick en fin förmiddag med betong och god fika!

Håll koll här på hemsidan där jag kommer att fortsätta att lägga ut aktuella kurser hos Karin.

Säsongen 2018

Hoppas att alla har haft en fin jul och en bra start på det nya året!

Vi har sedan oktober 2017 lämnat verkstaden på Perstorpsgatan. I samband med detta har jag beslutat att begränsa antalet kurser på Betong tar form något.

Vid de tillfällen som jag kommer att ha kurser under säsongen så kommer det att vara hemma i Vellinge i min verkstad i trädgården, där kurserna en gång för länge sedan började, och det kommer att gälla färdiga grupper så som ex. möhippor eller kompisgäng som vill ha ett par roliga och lärorika timmar med betongkurs. Maila mig gärna för koll om datum och upplägg.

Jag kommer att fortsätta att förmedla kurser till Karin som under säsongen 2017 höll i kurser hos Betong tar form. Karin har byggt en egen verkstad i Hököpinge (ca 10 minuter från Vellinge) där hon kommer att ta emot grupper. Håll koll här på hemsidan, jag kommer att lägga ut datum för Karins kurser där det går bra att anmäla sig. Det går också bra att maila mig för kontakt eller direkt till Karin med förfrågningar för kurser, karin.farina@hotmail.com.

Önskar er en fin vecka och ett gott 2018!

/Cissi W