Information om säsongens kurser

Det är en konstig tid vi har nu. Distansering och riktlinjer från FHM bör följas i alla lägen. På Betong tar form har vi därför gjort flera anpassningar för att vi trots allt ska kunna hålla kurser under våren.

Vi har minskat gruppantalet till 5 personer/grupp och vi är stora delar av kursen håller vi oss utomhus. På våra kurser har alla deltagare munskydd och vinylhandskar för att skydda mot betongdamm och stänk. Vi kommer under säsongens kurser att vara extra noggranna med att dessa rekommendationer följs för allas trygghet. 

Vi räknar med att alla tar ansvar för att hindra spridning av covid-19. Håll avstånd till andra både inomhus och utomhus, tvätta dina händer och stanna hemma om du känner dig sjuk.

Vi önskar alla en fin vår och välkomna till oss på Betong tar form.

/Cissi W och Karin