Säsongen 2018

Hoppas att alla har haft en fin jul och en bra start på det nya året!

Vi har sedan oktober 2017 lämnat verkstaden på Perstorpsgatan. I samband med detta har jag beslutat att begränsa antalet kurser på Betong tar form något.

Vid de tillfällen som jag kommer att ha kurser under säsongen så kommer det att vara hemma i Vellinge i min verkstad i trädgården, där kurserna en gång för länge sedan började, och det kommer att gälla färdiga grupper så som ex. möhippor eller kompisgäng som vill ha ett par roliga och lärorika timmar med betongkurs. Maila mig gärna för koll om datum och upplägg.

Jag kommer att fortsätta att förmedla kurser till Karin som under säsongen 2017 höll i kurser hos Betong tar form. Karin har byggt en egen verkstad i Hököpinge (ca 10 minuter från Vellinge) där hon kommer att ta emot grupper. Håll koll här på hemsidan, jag kommer att lägga ut datum för Karins kurser där det går bra att anmäla sig. Det går också bra att maila mig för kontakt eller direkt till Karin med förfrågningar för kurser, karin.farina@hotmail.com.

Önskar er en fin vecka och ett gott 2018!

/Cissi W