Sommarens kurser

Nu är vårens kurser i full gång och jag har haft många härliga grupper som gjutit för fullt. Det är vekligen kul att ha haft ännu en säsong med full fart i verkstaden. De flesta kurser har bokats in av grupper, ex. möhippor eller kompisgäng, och jag har därför bara haft möjlighet för två öppna kurser under denna period.

Våren går mot sommar och jag har börjat planera för sommarens schema. Det är många grupper som redan har bokat in, men jag hoppas att också kunna lägga ut någon öppen kurs i juli och augusti för enskilda bokningar.

Jag har i dagarna börjat maila ut till er som hört av er om intresse för kurs, har du inte hört något från mig innan helgen så hör gärna av dig igen.

Om ni redan är en grupp (3-8 personer) så maila mig gärna så kan vi boka in en egen kurs till er på ett datum som passar.

Välkomna!

/Cissi W